30.04.2024, 14:46

"8 років бомбили Кремінну": Яку нісенітницю вбивають у голови дітям на окупованій Луганщині

"8 лет бомбили Кременную": Какую чушь вбивают в головы детям на оккупированной Луганщине

У зв'язку з наближенням "побєдобєсія" на окупованій Луганщині активно проводять "патріотичні заходи". Іноді доходить до абсурду...

Щойно російські окупанти заходять на "звільнені" території, вони відразу ж починають активно опрацьовувати місцеве населення. Особливу увагу вони приділяють дітям, повідомляє Час Пік.

На захоплених територіях окупанти продовжують "промивати мізки" підростаючому поколінню. "Обробку" дітей проводять і в дитсадках, і в школах, і в позаурочний час. Російська орда продовжує насаджувати свої власні порядки та закони, культуру та переписану історію. У школах за спеціальними методичками проводять патріотичні заходи, акції та свята.

Про один такий "патріотичний захід" розповів Telegram-канал "]]>АРТЮХ]]>". Зазначається, що дітям, які живуть в окупованих з 2014 року містах, розповідають про "нові звільнені" території.

"Місцеві колаборанти називають це "торжественными мероприятиями".

Наприклад, 24 квітня в окупованій Кадіївці (кол. Стаханов) на такому пропагандистському заході дітям розказували про те як "киевский режим 8 лет бомбил Кременную", - йдеться у повідомленні.

Ні для кого не секрет, що на окупованих територіях навчання у школах відійшло на другий план. Головний упор тепер роблять на трудове та патріотичне виховання дітей. Основними уроками стали виховні години "Розмови про головне", різні патріотичні акції та заходи. Зомбування українських дітей триває...

Варто зазначити, що колаборанти та місцеві "почекуни" активно закликають людей, які залишили окуповані міста, повертатися, оскільки "життя налагоджується". Однак, мешканців "нових звільнених" міст попереджають, що вони ризикують залишитися там назавжди, якщо спробують повернутися навіть на якийсь час.

Читайте також: "Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк