01.05.2024, 13:28

"А навіщо добру пропадати?": В окупованому Рубіжному порожні квартири здають подобово

Оккупированное Рубежное

В окупованому місті Рубіжне Луганської області з'явилися заповзятливі "бізнесмени", які знайшли прибутковий спосіб заробітку на порожніх квартирах.

В окупованому Рубіжному новоявлені "безнесмени" пропонують усім охочим винайняти квартиру на добу та більше, якщо знадобиться. Обіцяють затишок та комфорт, повідомляє Час Пік.

В оголошенні, яке з'явилося в мережі, обіцяють гарний відпочинок, з можливістю помитися у гарячій воді та подивитися телевізор. А це означає, що квартири здають у районі, який не постраждав від обстрілів.

Сумнівно, що квартири здають власники житла. Швидше за все, це подметушився хтось з колаборантів, які вирішили нажитися на чужій нерухомості, поки у місті триває процес "віджиму" квартир та будинків.

новости соцсетей

Власники житла, що залишили окуповану територію, навряд чи займатимуться здаванням квартир. Місцеві господарі житла, які залишилися на окупованій території, але виїхали з міста, також не здаватимуть своє житло. Вони то наочно бачили, що відбувається з квартирами після навали "визволителів".

От і виходить, що на чужих квартирах хтось вирішив непогано підзаробити. У зруйнованому місті звичайно знайдуться охочі поспати у м'якому ліжку та поніжитися у теплій ванні. І начхати, що все це чуже...

І це будуть не місцеві, багатьом з яких просто ніде жити, але немає коштів на оренду житла. Це будуть російські вояки, туристи та будівельники, які "понаїхали" з РФ, у яких немає совісті, почуття провини чи сорому, але є гроші...

У місті досі дуже небезпечно. Саме тому мешканців Рубіжного попереджають, що вони ризикують стати "заручниками", якщо спробують приїхати навіть на якийсь час до окупованого міста. Особливо чоловіки...

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Донбасс сегодня]]>".

Читайте також: "Сумнівна слава та сумна доля": В окупованому Лисичанську росіяни знімають кіно

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк