12.05.2024, 08:36

Рівень злочинності на ТОТ невпинно зростає: подробиці

івіавппрро

Тотальна безкарність для злочинців на тимчасово окупованих територіях України стала поштовхом для різкого росту злочинності.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Грабунки, мародерства, вбивства, зґвалтування – це те, що стало звичним явищем на тимчасово окупованих територіях. 

Найбільш небезпечними для цивільного населення  залишаються саме російські військові. І це не дивно, адже більшість з них це тюремники, які опинилися в Україні у ролі "визволителів".

"Щоправда, визволили вони українців від спокійного та мирного життя", - наголосили у ЦНС.

Днями у лісосмузі неподалік окупованого селища Любимівка було знайдено тіло 17-річної Анастасії. Вбивцею дівчини виявився російський окупант, який раніше відбував покарання за жорстокі злочини, а потім прийшов воювати в Україну. Підозрюваного було затримано. Він зізнався, що зґвалтував дівчину у машині. Потім, злякавшись, що його зловлять, окупант ударив її ножем у серце. Тіло підлітка Курбасов закопав у лісосмузі й обклав камінням.

Вчора у тимчасово окупованій Голубівці Луганської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю нетверезих "визволителів", які збили дівчину і в'їхали на подвір'я в приватному секторі, зламавши паркан. Відповідне відео свідки події розмістили у мережі.

Тим часом поліцейські оголосили підозру бойовику так званого "ДНР", який двічі зґвалтував мешканку окупованого Рубіжного. Наразі слідчі Нацполіції зібрали достатньо доказів, щоб оголосити йому про підозру за порушення законів та звичаїв війни, а саме — жорстоке поводження з цивільним населенням, санкція якої передбачає до дванадцяти років позбавлення волі.

Читайте також:

"Оживає місто, оживає!": Прихильники "звільнення" показали, як зараз виглядає центральний ринок у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк