03.06.2024, 21:24

Окупанти засекретили реєстри "націоналізованого" майна на ТОТ

аолрдрддо

"Націоналізація" майна на тимчасово окупованих територіях України триває, але тим самим стає все більше невдоволених місцевих мешканців.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"Процеси "націоналізації" майна на тимчасово окупованих територіях набирають масштабів і заодно невдоволення людей, котрі потрапили під окупацію", - йдеться у повідомленні.

Постанова "державного комітету оборони" псевдо утворення "ДНР" № 341, яке було підписано ще 29 вересня 2022 року викликала масове обурення на ТОТ.

Тільки зараз люди з’ясували, що не можуть отримати інформацію про те, які об’єкти увійшли до переліку "націоналізованих" і за яким принципом його сформовано. Місцеві колаборанти пояснюють причину відсутності доступу до такої інформації так –  "усі документи доводять до ладу згідно з законодавством РФ".

"Отож, отримали ви російський паспорт, щоб не втратити своє майно, чи не маєте відповідних папірців – окупанти  на власний розсуд визначатимуть кому належатиме ваш будинок, квартира чи земля", - наголошують у ЦНС.

Як повідомлялось раніше, у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області триває "націоналізація" приватного житла українців.

Читайте також:

Моторошні фото "звільнення" селища на Луганщині оприлюднили у мережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк