04.06.2024, 08:15

Росіяни завдали ракетного удару по Дніпру: серед потерпілих є діти

Россияне нанесли ракетный удар по Днепру

Російські окупаційні війська вранці 4 червня атакували Дніпро ракетами. Сили ППО знищили дві ворожі ракети в небі над містом. Внаслідок падіння уламків є пошкодження цивільної інфраструктури, поранено людей.

У Дніпрі близько 5 ранку пролунали вибухи. Росіяни атакували Дніпро ракетами. За словами керівника Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука, силам ППО вдалося знищити ворожі ракети у повітрі, передає Час Пік.

"Ранок у Дніпрі почався з вибуху. Окупанти запустили на місто дві ракети. Їх збили наші захисники неба", – повідомив Лукашук.

Після ракетної атаки на вулицях міста місцеві жителі знаходять уламки російських ракет. Внаслідок падіння уламків є пошкодження цивільної інфраструктури, виникла пожежа. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його даними, вибито вікна у приватних будинках, багатоповерхівках та лікарнях. Пошкоджено півтора десятки автомобілів. Є поранені.

"внаслідок падіння уламків є... поранені місцеві мешканці.

Серед них – діти. Хлопчик, якому 1 місяць, у задовільному стані. Лікуватиметься амбулаторно. 17-річний юнак у лікарні в стані середньої тяжкості.

Постраждали й 68-річний чоловік і три жінки – 32, 36 і 56 років. Одна з них госпіталізована, лікарі оцінюють її стан як середньої тяжкості", - ]]>написав ]]>Лисак у Telegram.

За його словами, в ліквідації наслідків задіяні всі необхідні служби. Інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.

Россияне нанесли ракетный удар по Днепру Россияне нанесли ракетный удар по Днепру

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк