16.06.2024, 09:17

"Росіяни зараз все розбирають у місті": про перебіг "ремонтних робіт" у знищеній Попасній

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апорлор

Тимчасово окупована Попасна Луганської області практично повністю зруйнована. Росіяни зараз розбирають усе в місті, залишаючи за собою руїни та уламки. Місцеві жителі повідомляють, що від колись квітучого міста нічого не залишилося.

Про це стало відомо у мережі, передає Час Пік.

За словами місцевого жителя, так звані "визволителі" розбирають місто по цеглинках. Оприлюднити кадри на даний час немає змоги, через те, що окупанти влаштовують "шмон" на виїзді з міста.

"Напевно всі бачили й знають як зараз виглядає 21 школа (її там як і не було...), ну ось що я вам хочу сказати: росіяни зараз все розбирають у місті, я вам зараз нічого до ладу не можу показати, тому що росіяни взагалі забороняють нікому і будь-що фотографувати. До речі; цегла їде в бік Луганська... Розумієте, про що мова", - йдеться у повідомленні.

Місцеві жителі прокоментували новину:

"Чисте поле буде?",

"Ніхто не забороняє фотографувати",

"Ну, ну, а чого при виїзді з міста тебе шманають? І дивляться твій телефон суто з приколу?", - йдеться у мережі.

Нагадаємо, що у зруйнованій Попасній Луганській області, за даними російських волонтерів, залишилося лише 256 мешканців. Місто спорожніло, а місцеві жителі можуть повернутися лише з російським паспортом та пропискою. У соцмережах з'явилися нові кадри зруйнованого міста, яке було практично знищено російськими військами.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"ПОПАСНА live".]]>

Читайте також:

На окупованій Луганщині "визволителі" облаштували військовий полігон: подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк