17.06.2024, 15:13

Без води, але зі святами: жителі Луганська скаржаться на бездіяльність окупаційної влади

Віктор Білий | Всі новини автора
Луганск

В окупованому Луганську ситуація з водопостачанням стає дедалі критичнішою, викликаючи гнів та невдоволення серед місцевих жителів.

Соціальні мережі заповнюються скаргами на бездіяльність місцевої влади та комунальних служб, передає Час Пік.

Повідомлення з мережі:

"Немає води вже майже дві доби, вул. Звейнека 138г. А вище колишньої будівлі Ленінського суду тече вже майже два роки. І нікому немає справи, особливо «Луганськвода» та аварійним службам. Відповідь – у нас теж її немає. Коли ж у нас у Луганську з'явиться господар? А не лише свята святкувати?.

Ще одне повідомлення висловлює невдоволення роботою керівництва:

"Пасічник! Де вода? Чому ми сидимо без води? Цікаво, куди дивиться керівництво? У них то бригад не вистачає, то людей. А що ж робиться для цього, щоб були й бригади, і люди?". Поки це все вирішується, діти та люди похилого віку сидять без води вже майже місяць. Я розумію, що це проблема не тільки Вергунки, а й кожного району міста, але все-таки хочеться, щоби таких проблем було менше".

"Хочете знати, куди йдуть ваші гроші за воду? Приїжджайте до Малої Вергунки й ви побачите, що гроші витікають разом із водою прямо в канаву, а потім у річку. Було подано заявку до «Луганськводу», приїхала аварійна служба, розрили яму, зробили видимість роботи та все… чекайте. А чого чекати, у людей маленькі діти, у будинках пенсіонери, хворі люди, а води не набратися, вже не говорю про те, щоб бойлер заповнити та випрати. І це за такої спеки...".

Місцеві жителі не розуміють, чому замість вирішення нагальних проблем влада зосереджена на проведенні свят та урочистостей. Люди, особливо діти та літні, страждають від відсутності води, що особливо критично у літню спеку.

У соціальних мережах також звучать саркастичні зауваження, що незабаром мешканцям Луганська доведеться звикати стиратися та брати воду в річці Луганка, не відрізняючись від інших регіонів Росії, де ситуація з водопостачанням не краща.

Читайте також:

На окупованій Луганщині "визволителі" облаштували військовий полігон: подробиці

Лаконічні підвіски для чоловіків

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк