17.06.2024, 16:22

Тиждень обстрілів та загадкових явищ: Очевидець про ситуацію в окупованому Лисичанську - відео

У мережі з'явилося свіже відео з окупованого Лисичанська Луганської області, а також розповіли про загадкові явища у регіоні.

Автор відео показав район Красна, зокрема, вулиці Жовтневу, Базарну та Польову, а також розповів про складнощі, з якими стикаються місцеві жителі, передає Час Пік.

За його словами, минулий тиждень видався дуже важким через численні обстріли. "У понеділок стало відомо, що один із будинків, який було відновлено, було обстріляно дронами. На жаль, в результаті загинула жінка".

Автор відео також спілкувався з людиною, яка у цей момент знаходилася в районі Березово. За її словами, там теж чути "прильоти" снарядів. "Щоб врятуватися, довелося просидіти в підвалі. За один день було чути близько 30 обстрілів".

Кілька днів тому, за його словами, у містах Новодружеськ та Привілля склалася незрозуміла ситуація. "Люди змушені були одягати мокрі хустки та закривати обличчя, тому що дихати було неможливо. Причина цього невідома, але, ймовірно, це пов'язано з інтенсивним обстрілом та падінням касетних боєприпасів".

Нагадаємо, що 12 червня жителі Рубіжного повідомляли про сильний запах аміаку у південній частині міста. Ситуація стала настільки серйозною, що окупанти розпочали евакуацію населення із залізничного та силікатного районів.

Читайте також:

Пропаганда під виглядом спорту: окупанти провели "Зарядку з чемпіоном" у Лисичанську - фото

Порівняння синтаксису популярних мов програмування

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк