25.06.2024, 13:27

"До 24 лютого ми жили як люди": Жителі Рубіжного висловили обурення окупантам

У мережі з'явилося відео, на якому мешканці захопленого Рубіжного Луганської області висловили окупантам своє обурення. Чоловік на відео ділиться своїми думками про життя до початку повномасштабного вторгнення.

Кадри з Рубіжного опублікували місцеві пабліки, повідомляє Час Пік.

Один із мешканців, який до вторгнення жив повним життям, розповідає про драматичні зміни, що відбулися після 24 лютого.

"До 24 лютого ми жили як люди, а зараз ми як тварини живемо. Ви розумієте, до 24-го у мене претензій не було абсолютно ніяких – я жив ідеально, зі мною були онуки, діти, я водив онуків на спортивні секції. Я жив як людина, а зараз, як раб, як худоба справжнісінька - я не голюся, не миюсь, поїсти нормально не можу. Через що гинуть наші діти, ваші діти...", – каже чоловік на відео.

Він також поділився своїм досвідом роботи: "Я 45 років пропрацював на залізниці, я все заробляв своїми руками, я не крав ніколи...".

Відео було знято у Рубіжному, місті, яке пережило значні руйнування та труднощі після початку російської агресії. Воно стало яскравим прикладом того, як окупація і війна впливають на звичайних громадян, руйнуючи їх життя і позбавляючи їх людської гідності.

Також у мережі показали на фото будинки на вул. Визволителів.

На них видно, як у будинках помітно постраждав фасад: вибито вікна, видно сліди руйнувань. Дерева навколо будинку частково приховують вид на руйнування, але загальний вигляд будинків свідчить про тяжкі наслідки обстрілу.

Читайте також:

Окупанти встановили "дрес-код" на прийом до місцевого гауляйтера в окупованому Рубіжному

Як українцям оформити візу в Японію?

Постачальник натуральної сировини для підприємств харчової, фармацевтичної та косметичної галузей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк