27.06.2024, 10:15

"Слобожанська м'ясорубка": російський військкор визнав провал наступу на Харківщині

Віктор Білий | Всі новини автора

Російський пропагандист і військкор Олександр Коц визнає, що введення російської армії на Харківщину завершилося невдало. За його словами, Збройні сили України (ЗСУ) чинили потужний опір, що склалася для російських військ складну ситуацію, що застопорилася.

Відео з поясненням ситуації російським військком у Харківській області оприлюднили у ТГ-каналі "Nexta", передає Час Пік.

Олександр Коц, мабуть, вважає, що значних успіхів у просуванні російської армії найближчим часом не враховуватимуться. Операція, яку він назвав "Слобожанською м'ясорубкою", дається важко для російських військ. Крім того, він зазначив, що українські сили почали використовувати американські високоточні ракети, включаючи HIMARS, для ударів по скупченню російських військ у Білгородській області.

"Серйозних поступів найближчим часом не буде. Йде операція "Слобожанська м'ясорубка". На жаль, противник почав застосовувати американську високоточку Білгородом, зокрема - HIMARS", - заявив Коц.

Він також визнав, що противник серйозний та еволюціонує, що створює додаткові труднощі для російської армії.

Коц показує, що окрім складнощів на Харківському напрямку, російська армія тепер стикається з обстрілами у Білгородській області, чого раніше не спостерігалося у таких масштабах. Він зазначив, що російські сили не можуть уникнути цих ударів, оскільки українські війська використовують високоточні системи озброєнь.

Читайте також: 

У російському Шебекіно пролунав вибух, над містом чорний дим: у мережі показали кадри

Подорожуйте Києвом вигідно з таксі OPTI 579

Які сухі будівельні суміші вибрати: практичні поради із вибору

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк