03.07.2024, 10:22

В окупованому Донецьку внаслідок обстрілу згорів супермаркет

оккупированный Донецк / Фото: "Известия"

Окупований Донецьк рано-вранці зазнав обстрілів. Влада заявляє про обстріл "мирних кварталів", а місцеві жителі обурені "підступом" українців.

Російські ЗМІ та інформаційні ресурси, підконтрольні окупантам, повідомили про черговий обстріл Донецька. Під вогнем опинилися Київський та Петровський райони "столиці ДНР", передає Час Пік.

Окупанти звинуватили ЗСУ в обстрілі мирних кварталів із РСЗВ та артилерії.

"Після обстрілу у Київському районі згорів супермаркет, отримали пошкодження сусідні автомийки, станція технічного обслуговування та лікарня. Уламки рознесло навколо в радіусі кількох десятків метрів. На місці працюють пожежники", - пише російський пропагандистський канал "РИА Новости".

Зазначається, що Київський район потрапив під обстріл о 05:32 ранку, "випущено дві ракети з РСЗВ". Крім того, з п'ятої ранку до 07:35 з артилерії було обстріляно Петровський район, "випущено загалом десять снарядів".

Telegram-канал "Mash на Донбасі" пише, що були обстріляні Київський та Будьонівський райони Донецька.

"Один з боєприпасів вдарив прямо по єдиному працюючому супермаркету біля шахти імені Засядька. Будівля згоріла вщент. Уламками розбило вікна та посікло фасади найближчих будинків і машин. Дивом ніхто з мирних жителів не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Співробітники МНС проводять роботи з ліквідації наслідків обстрілу. Про постраждалих інформації поки що немає.

Варто зазначити, що жителі окупованого Донецька обурені, що ЗСУ "б'ють по мирних жителях", заявляючи, що час вже "стріляти у відповідь"...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк