04.07.2024, 19:33

ЗСУ завдають успішних ударів по росіянам в окупованій Кремінній: ситуація в місті залишається напруженою

Марина Гончар | Всі новини автора
кремінна

Сьогодні пообідні, у тимчасово окупованій Кремінній Луганської області, зафіксовані "прильоти". Українські джерела кажуть, що "працювали" американськими касетними боєприпасами. 

Про це повідомили у регіональних ТГ-каналах, передає Час Пік.

Куди та як точно поцілили, поки що невідомо. Очікується чергова порція пропагандистської інформації від окупантів, які зазвичай намагаються приховати масштаби ударів по окупаційним угрупуванням та їх наслідки.

Ситуація в Кремінній залишається складною. Окупаційна "влада" намагається тримати контроль над містом, але напруга серед населення зростає. Люди живуть у постійному страху через обстріли та репресії з боку російських військових.

Багато хто втратив свої домівки та близьких через безперервні бойові дії. Економічна ситуація погіршується, магазини часто пусті, а доступ до основних товарів та медичних послуг обмежений.

Нагадаємо, згідно з даними системи NASA FIRMS (Fire Information for Resource Management System), у Кремінських лісах зафіксовано потужні осередки пожеж. Супутникові знімки виявили численні вогнища, що охоплюють велику площу, викликаючи значну стурбованість серед місцевих жителів.

 У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: ЗСУ відійшли з мікрорайону "Канал" у Часовому Яру, - ОСУВ "Хортиця"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк