07.07.2024, 11:29

Нові фото з Сєвєродонецька: місто у руїнах після "визволення" окупантами

чпапопрл

У мережі з'явилися нові фотографії з тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області, які яскраво ілюструють стан міста після так званого "визволення" російськими окупантами.

Світлини оприлюднили місцеві пабліки, передає Час Пік.

Зображення демонструють розруху та понівечення, яке зазнало місто під час військових дій "визволителів".

На першому фото можна побачити одну з вулиць Сєвєродонецька. На передньому плані видно частково зруйновані гаражі та будівлі, що стоять уздовж дороги. Деякі будівлі мають серйозні пошкодження, зруйновані стіни та дахи. Відчувається атмосфера покинутості і запустіння.

Друге фото зображує недобудовану або зруйновану будівлю, яка, ймовірно, була громадським або адміністративним об'єктом. На фото видно залишки будівельних матеріалів, сміття та зруйновані конструкції. Дерева навколо будівлі додають контрасту між природою та руїнами.

Третє фото показує житловий будинок, фасад якого пошкоджений. Вікна розбиті, стіни покриті тріщинами та написами. На деяких балконах висять українські прапори, які нагадують про те, що це місто було і залишається українським, незважаючи на окупацію. Видно також нові двері, які, ймовірно, встановили окупанти.

Ці фотографії є красномовним свідченням того, що Сєвєродонецьк, колись процвітаюче місто, сьогодні знаходиться у руїнах та потребує значних зусиль для відновлення. Окупанти залишили по собі тільки знищення та горе для місцевих жителів, які змушені жити в таких умовах.

Нагадаємо, що на тимчасово окупованій території Луганської області "технологій" стає дедалі більше. Люди змушені проявляти кмітливість в умовах відсутності звичних благ цивілізації. У мережі показали, як на окупованій Луганщині люди вирішують проблему відсутності водопостачання.

Читайте також:

Життя під окупацією: реалії Луганщини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк