07.07.2024, 20:02

Від міста Часів Яр залишилися суцільні руїни: фото, відео

От города Часов Яр остались сплошные руины

Російсько-окупаційні війська безперервним масованими обстрілами знищили ще одне українське місто. Від міста Часів Яр у Бахмутському районі Донецької області залишилися суцільні руїни.

Фото зруйнованого міста Часів Яр оприлюднили Сухопутні війська ЗСУ, відео - український журналіст, головний редактор інтернет-порталу новин "Цензор.нет" Юрій Бутусов, передає Час Пік.

Як зазначив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин в етері телемарафону, після відходу українських захисників з повністю знищеного мікрорайону "Канал" у місті Часів Яр, російські війська продовжують активно наступати в цьому районі.

"Обстановка знаходиться під контролем Сил оборони. Основна маса обстрілів припадає якраз на південну частину Часового Яру... Активно працювала авіація РФ, проте акцент зміщується ближче до торецького напрямку", - повідомив Волошин.

У Сухопутних військах України заявили, що російська армія стирає місто Часів Яр важкими вогнеметними системами "Солнцепек", щоб вибити звідти українських військових.

"Росіяни справді мають закріплені позиції по східній околиці Часового Яру. Вони мають часткову можливість виходу в центр. Далі – це прострілювана зона. Тобто все, що західніше від центру є для росіян серйозною проблемою", – зазначив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив", - Олександр Коваленко.

Як сьогодні виглядає місто Часів Яр, яке намагаються "звільнити" російські окупанти, можна побачити на опублікованих українськими воїнами фото та відео.

"Часів Яр. Ще одне місто, яке росіяни перетворили на тотальну руїну.

В надважких умовах українська піхота продовжує героїчно стримувати ворога", - підписано фото на сторінці "Сухопутні війська ЗС України" у Facebook.

"Часів Яр. "Звільнене" від життя російськими загарбниками місто Донецької області. Повні руїни та тлін, але натомість "російська мова захищена і жителі Донбасу в безпеці", - залишив коментар під відео Юрій Бутусов у Telegram.

Часов Яр Часов Яр Часов Яр Часов Яр ​​​​​​​Часов Яр Часов Яр

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк