11.07.2024, 21:46

На окупованій Донеччині стартувала чергова пропагандистська "акція" окупантів: деталі

Марина Гончар | Всі новини автора
цнс

На тимчасово окупованих територіях Донеччини почалася чергова пропагандистська "акція" окупантів, спрямована на перевиховання української молоді. Максимальні зусилля ворог спрямовує на організацію заходів, присвячених возвеличенню путінської Росії.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

Новий захід під назвою "Служу Отечеству" розпочався на тимчасово окупованій території Донеччини. Тут зібралися так звані "герої" СВО та воєнні кореспонденти, які виконують завдання, поставлені з Москви. Їхня мета - залучити якомога більше молодих українців до псевдопатріотичних угруповань, виховати у них беззастережну любов до Росії та готовність служити в її армії. У майбутньому це передбачає їхню мобілізацію до лав збройних сил РФ.

Окрім основної "акції", ворог продовжує здійснювати систематичні заходи з мілітаризації підлітків на тимчасово окупованих територіях. Ці заходи містять військові тренування, пропагандистські лекції та інші форми психологічного впливу, спрямовані на формування у молоді лояльності до окупаційного режиму та готовності брати участь у військових діях.

Центр національного спротиву закликає батьків на тимчасово окупованих територіях приділяти більше уваги своїм дітям та не допускати їх до участі в подібних заходах:

"Не давайте можливості ворогу зробити з ваших дітей розхідний матеріал у не їхній війні", - закликають у ЦНС. Вони наголошують на важливості захисту підлітків від ворожого впливу та збереження їхньої української національної ідентичності.

Такі пропагандистські "акції", організовані окупантами, мають на меті не лише вплинути на поточну ситуацію, але й створити довготривалу базу для формування лояльних до Росії поколінь на окупованих територіях.

Читайте також: У тимчасово "звільненому" Луганську сталася масштабна пожежа - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк