19.07.2024, 22:11

Українські воїни збили російський Су-25 на Донеччині: деталі

Оксана Мовчан | Всі новини автора
віваавппкпк

На Донеччині українські військові продемонстрували свою майстерність та відданість, збивши російський бойовий літак Су-25. Подія сталася на Покровському напрямку, де тривають активні бойові дії між українськими силами та окупаційними військами.

Про це повідомили в ОСУВ ]]>"Хортиця"]]>, передає Час Пік.

Оперативно-стратегічне угруповання військ "Хортиця" підтвердило успішне знищення ворожого літака. У повідомленні зазначається, що російський Су-25 здійснював спробу обстрілу позицій українських підрозділів, але його було вчасно ідентифіковано та знешкоджено.

Літак було збито воїнами-зенітниками з окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

Завдяки їхній професійності та швидким діям, російський Су-25 зазнав поразки та впав у степах українського Донбасу. Військові зазначили, що літак палає, ставши ще одним доказом успішної боротьби українських захисників проти агресора.

Збиття російського Су-25 на Донеччині є важливим етапом у протистоянні українських військових з окупаційними силами. Це не лише підтверджує високу бойову готовність та професіоналізм українських зенітників, але й підіймає бойовий дух всіх захисників України. Кожна така перемога наближає нашу країну до остаточного звільнення від загарбників та встановлення миру на рідній землі.

Українські військові продовжують впевнено тримати оборону та завдавати нищівних ударів по ворогу. Збиття російського Су-25 на Покровському напрямку є черговим свідченням їхньої відваги та непохитної волі до перемоги. Україна пишається своїми захисниками й продовжує вірити в їхню перемогу.

Читайте також:

Російські терористи вдарили по житловому району Миколаєва: загинули троє людей, серед них - дитина

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк