20.07.2024, 11:50

Ракетний удар по Миколаєву: кількість поранених зросла

Марина Гончар | Всі новини автора
лваоара

Станом на ранок 20 липня кількість поранених внаслідок ракетного удару по Миколаєву значно зросла. За останніми даними, постраждали 24 людини, серед яких четверо дітей.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім на своєму ]]>Telegram]]>-каналі, передає Час Пік.

"Загалом 24 особи отримали поранення, з них четверо дітей. Дев'ять дорослих та двоє дітей отримали медичну допомогу амбулаторно. На даний момент у медичних закладах перебувають двоє дорослих та двоє дітей", - зазначив він.

Голова ОВА також повідомив про трагічну загибель трьох людей внаслідок обстрілу. Серед загиблих - 13-річний хлопчик та дві жінки віком 53 та 63 років.

"Це великий удар для нашої громади. Ми докладаємо всіх зусиль для надання необхідної допомоги постраждалим та їхнім родинам", - підкреслив Віталій Кім.

На місці події продовжують працювати рятувальники, медики та правоохоронці. Ведуться роботи з розбору завалів та надання допомоги потерпілим.

Місцева влада закликає громадян бути обережними та дотримуватись усіх рекомендацій під час повітряних тривог.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 19 липня, РФ завдала ракетного удару по житловому району Миколаєва. Є загиблі, серед яких - дитина. Ракета влучила в дитячий майданчик у дворі багатоповерхівок. 

Читайте також:

Інформаційний вакуум у Лисичанську: Сепаратистські чати блокують правдиву інформацію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк