21.07.2024, 22:10

"Гучна" ніч в окупованому Лисичанську: очевидці повідомляють про вибухи та активність дронів

Марина Гончар | Всі новини автора
вспо

Цієї ночі в центрі тимчасово окупованого Лисичанська Луганської області відбулися надзвичайно інтенсивні події, які схвилювали місцевих жителів і "визволителів".

За свідченнями очевидців, у місті спостерігалася велика кількість дронів, що кружляли над різними районами, передає Час Пік.

Зокрема, близько 23:30 розпочалася серія вибухів у районі гірничого технікуму. Свідки повідомляють про щонайменше два потужні вибухи, які сколихнули навколишні будівлі.

Паралельно з цим, дрони активно діяли в іншій частині міста, поблизу банку "Ощад". З 23:30 до 3:00 ночі місцеві жителі спостерігали їхні польоти та чули звуки вибухів.

"У когось є якісь відомості щодо сьогоднішньої ночі в центрі міста. Дронів була тьма. Скидали в районі гірничого технікуму - 2 вибухи й приблизно в стороні "Ощаду" з 23:30 до 3:00 ночі. Їх було видно і чутно!", - йдеться у повідомленні.

Наразі офіційних коментарів з боку окупаційної "влади" немає. Подальший розвиток ситуації залишається невідомим, проте очевидно, що події цієї ночі ще довго будуть обговорюватися мешканцями Лисичанська та за його межами.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу]]> "Трикутник".]]>

Читайте також:

З Кремінної знову повідомляють про обстріл: що пишуть у мережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк