21.07.2024, 22:57

Пожежа в окупованому Сєвєродонецьку: згоріла квартира в багатоповерховому будинку (фото)

пожежа

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області сталася пожежа у багатоквартирному будинку на вулиці Партизанська. Вогонь охопив одну з квартир, завдавши значних збитків.

Про інцидент повідомили російські медіаресурси, передає Час Пік із посиланням на "]]>Трибун]]>".

За інформацією російських ЗМІ, причиною пожежі стало коротке замикання в холодильнику, яке спричинило загоряння. На щастя, жертв та постраждалих немає.

Інцидент стався на тлі серйозних проблем з електропостачанням у Луганській області, яка наразі перебуває під контролем окупантів. Через тривалу спеку, середня температура повітря в регіоні сягає 34°C, що вже понад тиждень створює додаткове навантаження на енергетичну інфраструктуру. Це призводить до виходу з ладу обладнання на об’єктах енергетичної структури та наближення рівня споживання електроенергії до критичного рівня.

Часткові відключення електроенергії фіксуються в різних районах Луганської області. Зокрема, світло зникало в Луганському районі, а також у містах Алчевськ, Сорокине та Кадіївка. Короткочасні неанонсовані відключення спостерігалися також у Старобільському та Сватівському районах.

Висока температура та проблеми з електропостачанням створюють додаткові ризики для безпеки мешканців окупованих територій. Спека посилює навантаження на електричні мережі, що може призвести до подальших аварій та виходу з ладу побутової техніки. 

Пожежа в Сєвєродонецьку є сигналом про загальну нестабільність та небезпеку, що панує на окупованих територіях. 

Читайте також: Автовокзал Сєвєродонецька: у мережі показали, як іде "відновлення"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк