23.07.2024, 18:14

На Покровському напрямку українські військові збили російський Су-25 - відео

Оксана Мовчан | Всі новини автора
впдадо

На Покровському напрямку українські військові зенітники з окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка знищили черговий російський штурмовик Су-25. Ця подія стала другим випадком у цьому місяці, коли нашим захисникам вдалося нейтралізувати подібний літак.

За повідомленням пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ ]]>"Хортиця",]]> українські військові зенітники вразили російський Су-25, який намагався обстрілювати позиції Сил оборони, передає Час Пік.

Літак був збитий у небі над Донеччиною.

"Наші воїни-зенітники знову продемонстрували свій високий рівень професіоналізму та влучності, збивши другий штурмовик Су-25 цього місяця. Завдяки їхнім зусиллям російська авіація втратила ще один бойовий літак. Сьогодні "Покровський трикутник" став ще більш небезпечним для ворога", - йдеться в повідомленні пресслужби.

Варто зазначити, що кожен збитий літак - це не тільки велика перемога для українських військових, але й значний удар по ворогу.

Су-25 є одним з основних літаків російської авіації, які використовуються для атаки на наземні цілі, тому його знищення має вагоме значення у контексті загальної оборони.

Українські військові продовжують відстоювати незалежність і територіальну цілісність нашої держави, завдаючи ворогу серйозних втрат.

Читайте також:

У мережі показали, що зараз відбувається у Лисичанську - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк