26.07.2024, 12:50

Після атаки РФ в Ніжині зросла кількість поранених:​​​​​​​ ворожий "шахед" влучив у гуртожиток

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апрпол

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу російських військ у Ніжині різко збільшилась до 15 осіб. Атака відбулася в ніч на 26 липня, залишивши гуртожиток, у який влучили ракети, непридатним для життя.

Про це повідомив міський голова Ніжина Олександр Кодола у коментарі Суспільному, передає Час Пік.

За його словами, всі 15 постраждалих були негайно доставлені до Ніжинської міської лікарні.

Станом на 9:30 ранку в лікарні залишаються чотири людини.

"Наразі ми займаємося ліквідацією наслідків атаки. Сам будинок сильно постраждав, ми займаємося відселенням людей. У гуртожитку проживали люди пенсійного віку, і там було 24 квартири. Ми будемо закривати двері та вікна, оскільки в ньому немає ні газу, ні води, ні світла. Необхідно провести капітальний ремонт", - підкреслив Кодола.

Атака на Ніжин є черговим епізодом у низці агресивних дій РФ, які призводять до численних жертв серед цивільного населення та руйнування житлових об'єктів.

Міська влада активно працює над тим, щоб забезпечити постраждалим необхідну медичну допомогу та відселення з пошкодженого будинку.

Люди пенсійного віку, які мешкали в гуртожитку, особливо постраждали від цієї атаки. Місцева влада робить все можливе для їхньої підтримки та відновлення нормальних умов життя.

Нагадаємо, що російські окупанти в ніч проти 26 липня атакували ударними дронами-камікадзе типу "Шахед" Ніжин на Чернігівщині. В результаті атаки БПЛА зафіксовано "прильоти".

Читайте також:

"Місяці без зарплати та порожні обіцянки від окупантів": шахтарі окупованого Довжанська чекають на зароблені кошти з весни

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк