26.07.2024, 14:04

"Безвідповідальність окупантів": чергова ДТП з тяжкими наслідками для цивільного водія сталася у Рубіжному

Оксана Мовчан | Всі новини автора
ввп

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участі окупаційних військ.

За повідомленнями очевидців, вантажівка, керована військовими окупантами, на великій швидкості врізалася у цивільний автомобіль, передає Час Пік.

Відомо, що окупанти, нехтуючи всіма правилами дорожнього руху, грубо порушили безпеку на дорозі, що й призвело до аварії.

У результаті зіткнення водій цивільного автомобіля зазнав тяжких травм і перебуває у важкому стані. Місцеві мешканці занепокоєні безвідповідальним поводженням окупантів на дорогах, оскільки такі випадки стають усе частішими й створюють небезпеку для мирного населення.

За останніми даними, медичні служби окупованого міста намагаються стабілізувати стан потерпілого, однак його життя залишається під загрозою.

Цей інцидент ще раз підкреслює критичну ситуацію в окупованих територіях, де громадяни вимушені жити під постійним тиском та загрозою з боку окупаційних сил.

Як повідомлялось раніше, вчора, 24 липня, в тимчасово окупованому Рубіжному, поблизу автостанції, сталася серйозна автомобільна аварія.

Тим часом у місті тепер з'явилися нові правила дорожнього руху. Полягають вони в тому, що "перевагу" мають лише окупанти на військовій техніці чи вантажівках.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу]]> "Трикутник".]]>

Читайте також:

"Місяці без зарплати та порожні обіцянки від окупантів": шахтарі окупованого Довжанська чекають на зароблені кошти з весни

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк