29.07.2024, 09:12

Обстановка в окупованому Сєвєродонецьку: роздають кашу та перефарбовують букви

Віктор Білий | Всі новини автора
Северодонецк

В окупованому Сєвєродонецьку Луганської області триває роздача каші у пакетах, що стало предметом обговорення серед місцевих мешканців та у пропагандистських пабліках. Одночасно на в'їзді до міста розпочалася підготовка бетонних літер "СЄВЄРОДОНЕЦЬК" до перефарбовування.

Про ситуацію в місті повідомляють місцеві жителі та пропагандисти у ТГ-каналі, передає Час Пік.

Пропагандисти показали на відео, як відбувається роздача так званої допомоги мешканцям міста.

"Як ви бачите прийшло досить багато людей в основному це люди похилого віку, ті хто не можуть про себе подбати й ті хто не змогли виїхати з міста...", - йдеться на відео.

Очевидці повідомляють, що роздача каші стала своєрідним символом поточного рівня життя у місті.

У соціальних мережах іронічно коментують цю подію, нагадуючи слова Путіна про те, що до 2030 року нові території мають вийти на загальноросійський рівень. у банановій республіці з'являться судочки".

Як пишуть пропагандисти, тиждень у місті пройшов без екстраординарних подій, що саме собою сприймається як позитивний момент. "За навколишньою обстановкою все практично без змін, переважно тихо, але з періодичними гучними виходами з раннього ранку. Сьогодні після обіду щось потужно шуміло".

На в'їзді в місто з боку Луганська почали чистити бетонні літери "СЄВЄРОДОНЕЦЬК", що, ймовірно, пов'язано з їхнім перефарбуванням. Також завершується будівництво нової дороги через Єпіфанівку, що скоротить шлях до Сватового. Зараз до Сватового їздять через Старобільськ.

Коментарі в мережі відображають негативне сприйняття того, що відбувається серед місцевих жителів: "Спочатку вони всі зруйнували, а тепер типу будують. А зруйновані будинки теж різні кольори розмальовуватимуть?".

Читайте також: Оприлюднено нові фото з тимчасово окупованого Сєвєродонецька: місто залишається безлюдним, попри заяви окупантів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк