29.07.2024, 12:20

Окупанти пропонують "тридцять срібняків" за зраду сусіда: нова хвиля мобілізаційних маніпуляцій на ТОТ

Оксана Мовчан | Всі новини автора
віпапопрл

Окупаційні сили на тимчасово захоплених територіях України вдаються до нових маніпулятивних методів для поповнення своїх лав на війні проти України.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

За інформацією з надійних джерел, кожному, хто завербує і приведе до військкомату товариша, сусіда чи будь-кого іншого, обіцяють грошову винагороду в розмірі 15 тисяч російських рублів.

Ця схема, запроваджена окупантами, має на меті залучити якомога більше місцевого населення до служби в армії агресора.

Така "ініціатива" особливо активно просувається серед колаборантів, які отримали завдання виконати план з мобілізації так званих "звільнених" українців.

Варто зазначити, що за співпрацю з окупаційною владою передбачене суворе покарання. Українська влада нагадує всім "волонтерам" окупантів, що примушення до участі у війні проти власної держави є прямим порушенням Міжнародного гуманітарного права і тягне за собою відповідальність згідно з українським законодавством.

Така ситуація ще раз підкреслює жорстокість і цинізм окупантів, які не гребують будь-якими методами для досягнення своїх цілей, навіть якщо це передбачає зраду сусідів і друзів заради отримання "тридцяти срібняків".

Читайте також:

Окупанти повідомили про "приліт" у центрі Лисичанська та показали на відео наслідки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк