31.07.2024, 20:55

У мережі показали фото з окупованого Сєвєродонецька, які залишилися поза увагою "визволителів"

Оксана Мовчан | Всі новини автора
іввівав

У мережі з'явилися нові фотографії з тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області, які демонструють реальний стан міста після приходу так званих "визволителів".

Попри заяви про "відновлення та покращення інфраструктури", світлини показують зовсім іншу картину, передає Час Пік.

На фото можна побачити будинки зі значними пошкодженнями, які не були усунені після окупації. Дороги навколо покриті ямами та калюжами, що також підкреслює відсутність ремонтних робіт. Багато балконів залишаються порожніми, що свідчить про те, що мешканці були змушені залишити свої домівки. Деякі з квартир закриті дошками, що додає ще більше суму до загальної картини занедбаності. Відсутність будь-яких ознак відновлювальних робіт підкреслює занедбаний стан цього району міста.

Ці фотографії є яскравим прикладом того, як "руський мир" насправді виглядає у захоплених містах. Після окупації Сєвєродонецька, окупанти зосередилися на ремонтах лише менш пошкоджених будинків, аби створити ілюзію нормального життя для пропагандистських ЗМІ. Проте реальний стан більшості будівель та інфраструктури свідчить про відсутність будь-яких суттєвих зусиль з боку окупаційної влади для відновлення міста.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу ]]>"06452/Сєвєродонецьк"]]>

Читайте також:

Як зараз виглядає зруйнована Попасна - фото, відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк