03.08.2024, 16:07

В окупованому Рубіжному склалася критична ситуація з "освітою": школа без води, опалення і каналізації

рплрол

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області, один з небагатьох залишених уцілілими навчальних закладів, школа №2, продовжує зіштовхуватися з критичними проблемами.

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік.

Наразі у школі відсутні базові комунальні послуги, такі як водопостачання, опалення та каналізація. 

Через ці "труднощі" та наявні інфраструктурні проблеми, ймовірно, що навчання для дітей, які залишилися в окупації, продовжиться в дистанційному форматі.

Російські окупанти перетворили багато шкіл Луганщини на пункти ідеологічної пропаганди. Таким чином, місцеві учні знову опиняються в ситуації, де їх освіта обмежується, і вони змушені навчатись у складних умовах, які значно відрізняються від звичних стандартів.

"В одному з небагатьох вцілілих навчальних закладів, а саме в школі №2 (8 мікрорайон) немає води, опалення та каналізації. Судячи з усього, черговий рік діти, що живуть в окупації, вчитимуться дистанційно. Воно може й краще, враховуючі те, що росіяни перетворили школи Луганщини на пункти промивання мізків", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось раніше, окупанти, намагаються показати, що життя в Рубіжному поступово повертається до нормального ритму, заповнюючи інформаційний простір оптимістичними повідомленнями про відновлення інфраструктури та підвищення якості життя. Однак на фото можна побачити, в якому жалюгідному стані знаходиться міська бібліотека, яка за словами окупантів працює.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"АРТЮХ".]]>

Читайте також:

Перекрито шосе, чути вибухи: у мережі повідомляють про масштабну пожежу у Сєвєродонецьку (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк