04.08.2024, 15:16

Тимчасове відключення водопостачання на Донеччині: в ОВА назвали міста, які залишаться без води

Віктор Білий | Всі новини автора

У понеділок, 5 серпня, з 7:00 буде тимчасово припинено подачу води до Слов'янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Филашкин, передає Час Пік.

За інформацією Донецької ОВА, фахівці розпочнуть ремонт на ділянці від 2-го до 3-го підйому Другого Донецького водопроводу. Ці роботи необхідні підтримки та відновлення інфраструктури водопостачання у регіоні.

В адміністрації попереджають мешканців про необхідність здійснити запаси води на час відключення.

У заяві йдеться: "Коли роботи буде завершено, водопостачання буде відновлено в повному обсязі".

Завтра у північній частині Донеччини населені пункти залишаться без води на час проведення ремонтних робіт. ОВА повідомляє, що це тимчасове вимкнення пов'язане з необхідністю проведення ремонтних робіт.

"Увага! У понеділок, 5 серпня, з 7:00 буде тимчасово припинено подачу води до Слов'янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки. Фахівці разместят ремонт на ділянці від 2-го до 3-го підйому Другого Донецького водопроводу. Коли роботи буде завершено, водопостачання буде відновлено у повному обсязі. Виконайте запаси води на час відключення", - повідомили в адміністрації.

Нагадаємо, у Слов'янську триває заміна труб на проблемних ділянках загальною довжиною майже 35 км. Також раніше повідомлялося про складнощі, з якими стикаються мешканці одного з районів Костянтинівки через відсутність води.

Читайте також: Російські війська просуваються в Луганській та Донецькій областях: аналіз ISW

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк