06.08.2024, 13:25

Ракетний удар по Харкову: під час обстрілу постраждали університет, поліклініка і гуртожиток

Оксана Мовчан | Всі новини автора
паопрло

Сьогодні, 6 серпня, Харків зазнав ракетного удару, який завдала російська армія, використовуючи ракету "Іскандер".

Про це повідомив мер міста Ігор ]]>Терехов]]>, передає Час Пік.

"Це центральна частина міста Харкова, тут розташовані офісні приміщення, лікарня, поліклініка, один з наших провідних вишів, приміщення гуртожитку. Попередньо це був "Іскандер", бо є дуже серйозні руйнації", – сказав Терехов.

У пошкоджених цивільних будівлях немає завалених чи заблокованих людей. Ця інформація трохи заспокоює, але масштаби руйнувань залишаються значними.

Міські комунальні служби вже почали працювати над відновленням постраждалих об'єктів. Мер міста Ігор Терехов зазначив, що зараз їхні зусилля спрямовані на наведення ладу в районі, куди влучила російська ракета.

"Зараз наші комунальні установи працюють над усім цим, що накоїв російський агресор. Будемо відновлювати прийом у поліклініці – для цього будемо забивати вікна, обстежуємо дах. Всі комунікації, на щастя, поки що цілі. Зараз обстежуємо житлові будинки, розташовані поруч з епіцентром", – додав Терехов.

Ракетний удар по Харкову є черговим прикладом агресії Росії, яка продовжує атакувати цивільні об'єкти в Україні. Міська влада та комунальні служби докладають максимум зусиль для швидкого відновлення пошкоджених інфраструктурних об'єктів та забезпечення безпеки мешканців міста.

Читайте також:

У соцмережах з'явилося відео ракетного удару по Київщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк