08.08.2024, 17:24

Школярі з Сєвєродонецька відвідали резиденцію президента Литви в рамках оздоровчого туру

Віктор Білий | Всі новини автора

Група з 23 школярів гімназії №4 міста Сєвєродонецька, Луганської області, прибула до Литовської республіки на оздоровлення та культурно-освітню програму. До 12 серпня хлопці проживатимуть у дитячому таборі "Діти України", розташованому на території Литви.

Про це повідомляє пресслужба Луганської ОВА, передає Час Пік.

У рамках програми подорожі, організованої почесним консулом Литовської республіки в Луганській області Робертасом Габуласом, школярі відвідали резиденцію президента Литовської республіки, що знаходиться в історичному центрі Вільнюса - Старому місті.

Габулас особисто провів для дітей екскурсію резиденцією, даючи можливість побачити, як виглядає офіційне місце роботи глави держави.

Крім того, діти з Сєвєродонецька змогли ознайомитися з визначними пам'ятками Старого міста, де гармонійно поєднуються будівлі різних архітектурних стилів, представляючи багату історію та культуру литовської столиці.

Для школярів було також підготовлено розважальну програму, яка дозволила їм не лише відпочити, а й отримати яскраві враження від перебування у Литві.

Читайте також: Окупанти продовжують незаконне розкриття квартир у Сєвєродонецьку: названі адреси

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк