09.08.2024, 12:35

Росіяни вдарили по супермаркету в Костянтинівці, в якому було багато людей: фото та відео від очевидців

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні 9 серпня російська армія завдала чергового удару по мирним жителям України, обстрілявши Костянтинівку на Донеччині, потрапивши до працюючого супермаркету, повного людей.

Голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомив, що за останніми даними, щонайменше семеро людей отримали поранення, одна з них перебуває у тяжкому стані та отримує необхідну медичну допомогу, передає Час Пік.

На місці трагедії працюють рятувальники, поліція, медики та інші екстрені служби, намагаючись встановити остаточні наслідки обстрілу.

"Цей цілеспрямований удар за місцем скупчення мирних жителів став ще одним свідченням того, що російська армія продовжує використовувати терористичні методи ведення війни", - написав він.

Раніше він повідомляв, що вранці 8 серпня російська армія завдала чергового удару по мирним жителям України, обстрілявши Костянтинівку. Внаслідок удару по приватному сектору загинули двоє людей. За попередньою інформацією, для обстрілу було використано артилерію.

Журналіст Денис Казанський прокоментував цю трагедію у своєму ТГ-каналі, зазначивши, що російська армія намагається компенсувати свої поразки на фронті терористичними атаками мирним жителям Донбасу. Він підкреслив цинізм і жорстокість цих дій, наголосивши, що російські війська фактично мстять тим людям, яких нібито "звільняють".

Читайте також: З Донеччини на Рівненщину у серпні курсуватимуть евакуаційні поїзди: графік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк