25.08.2024, 12:24

Ремонти затяглися, школу не встигають до 1 вересня: ситуація в окупованому Сєвєродонецьку

Віктор Білий | Всі новини автора

Окупований Сєвєродонецьк у Луганській області знову опинився в центрі новин через складну ситуацію. Роботи проводяться зі змінним успіхом, і городяни сподіваються, що ремонт буде завершено до холодів.

За інформацією голови Луганської області Артема Лисогора, підрядник, відповідальний за ремонт п'ятиповерхового житлового будинку у старих районах міста, знову не розрахувався із найманими робітниками, передає Час Пік.

Внаслідок цього ремонтні роботи були виконані лише частково в одному з під'їздів.

Лисогор повідомив, що зараз шукають нових робітників, які, можливо, використовуватимуться на тих самих умовах, що й попередні.

"Встигли частково попрацювати лише в одному з під'їздів. Тепер шукають нову робочу силу, яку теж певний період можна буде використати безоплатно", - зазначив він.

У той час, як проблеми з ремонтом залишаються актуальними, жителі Сєвєродонецька активно обговорюють ситуацію в соціальних мережах. За їхніми повідомленнями, у місті триває спека, що супроводжується лісовими пожежами на околицях. Попри це, роботи з ремонту міста продовжуються, особливо у центральних районах, де активно фарбують фасади будівель.

Один із найбільш помітних проєктів – ремонт теплотраси. Роботи проводяться зі змінним успіхом, і городяни сподіваються, що ремонт буде завершено до настання холодів."Ремонт теплотраси затягнувся, розрито пів міста роблять по краплі то там, то тут, хоч би встигли до холодів".

На вулиці Вілєсова, 6 відновлення знесеної частини під'їзду йде повним ходом, хоча терміни завершення робіт залишаються невизначеними. У ремонтах шкіл також спостерігаються затримки. "Школу № 17 не встигають до 1 вересня, роблять усе навколо і доріжки та майданчики та футбольне поле, але не всередині будівлі".

Читайте также: В "освобожденном" Северодонецке прошла "ночь кино": подробности

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк