28.08.2024, 07:27

Удар по готелю у Кривому Розі: пошуково-рятувальні роботи завершено, кількість жертв зросла

Удар по гостинице в Кривом Роге

У Кривому Розі завершено пошуково-рятувальні роботи у частково зруйнованій російським обстрілом чотириповерховій будівлі готелю "Аврора". Кількість жертв зросла.

Кількість загиблих у готелі Кривого Рогу зросла до чотирьох. Вночі рятувальники деблокували тіло ще однієї людини, повідомляє Час Пік із посиланням на ДСНС.

Таким чином, всього внаслідок нічного ракетного удару по готелю у Кривому Розі загинуло 4 особи, ще 5 постраждало.

Пошуково-рятувальні роботи завершено.

Нагадаємо, в ніч проти 27 серпня російські терористи завдали ракетного удару по готелю у Кривому Розі. Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак уточнив, що крім готелю постраждало 8 магазинів та кафе, 14 багатоповерхівок та два десятки авто.

Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (частина друга статті 438 КК України).

Міська влада Кривого Рогу оголосила 28 серпня Днем жалоби у зв'язку з ракетним ударом РФ по готелю. Про це ]]>повідомив ]]>голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

ракетный удар по гостинице в Кривом Роге ракетный удар по гостинице в Кривом Роге ракетный удар по гостинице в Кривом Роге

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк