04.09.2024, 11:43

Ракетний удар по Полтаві: кількість загиблих зросла, розбір завалів та пошук людей тривають

Полтава, сентябрь 2024г.

У Полтаві рятувальні служби продовжують розбирати завали на місці ракетного удару по Інституту зв'язку. Кількість загиблих знову зросла, під завалами ще можуть бути люди.

3 вересня внаслідок ворожого удару по навчальному закладу у Полтаві постраждало 298 осіб, наразі відомо про 53 загиблих. Під завалами, за уточненими даними, може перебувати ще до 5 осіб, повідомляє Час Пік з посиланням на пресслужбу ДСНС.

Розбір завалів та пошуково-рятувальні роботи тривають. За даними ДСНС, врятовано 25 осіб, з них 11 деблоковано з-під завалів.

Внаслідок російського удару по Полтаві 3 вересня двома балістичними ракетами "Іскандер-М" частково зруйновано шестиповерхову будівлю навчального корпусу Інституту зв'язку, пошкоджено лікарню, 5 приватних будинків, 3 багатоквартирні будинки та офісне приміщення.

За процесуального керівництва Полтавської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони розпочато досудове розслідування за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України ( ст. 110 КК України).

Полтава, сентябрь 2024г. Полтава, сентябрь 2024г. Полтава, сентябрь 2024г.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк