09.09.2024, 13:45

"Одна показуха, а всередині - жах": У мережі показали нові кадри з окупованого Сєвєродонецька

Віктор Білий | Всі новини автора

У мережі з'явилися свіжі фотографії із тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області, які демонструють поточні умови у місті.

На зображеннях можна побачити руйнування, що торкнулися кількох ключових об'єктів: супермаркет "Сім'я Преміум", що вигорів, будинки по проспекту Гвардійському 55 і 67, проспекту Космонавтів 17, вулиці Донецької 39 і вулиці Курчатова (Князя Володимира) 30.

Особливу увагу привертає фотографія з ділянкою лісу, що вигоріла, на Шосе Будівельників, який постраждав від недавніх пожеж 2 серпня 2024 року.

У соціальних мережах коментують поточні події та стан міста:

"Одна показуха. Будинки починають робити, гарні фасади, а всередині – кошмар";

"Я знаю, що внутрішні роботи починаються дружно, але потім все кидається, і люди йдуть на інший об'єкт. Наприклад, труби поміняли, батареї теж, але головну трубу для опалення не встановили. Це було по Радянському проспекту. Коротше, бардак! Дах розвернули й пішли. Незабаром почнуться дощі";

"Я провів у місті липень і серпень і бачив, що стан убогий. Гвардійський проспект і вулиця Курчатова - показушні фасади. Як цьому радіти, якщо в моєму будинку немає води та газу, дах пробитий, а я повинен радіти фасадам? Люди живуть у таких умовах, і перспектив, що щось зміниться найближчим часом, немає. 30 людей живуть постійно, носять воду у баклажках. Такими темпами років 10 треба, натомість гарні фасади знімуть для телебачення”.

Читайте також: Окупаційна адміністрація Сєвєродонецька попередила про вскриття майже 200 порожніх квартир: адреси

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк