10.09.2024, 11:40

Російські війська посилили наступ на Покровськ: запеклі бої тривають

Марина Гончар | Всі новини автора
лолдл

Наразі біля Покровська Донецької області тривають інтенсивні бої між українськими захисниками та російськими окупаційними силами. Як повідомляється, російські війська досягли певних успіхів у своїй наступальній операції, проте точна інформація щодо захоплених територій поки що відсутня.

Про це заявив представник Пентагону ]]>генерал ]]>Патрік Райдер, передає Час Пік.

За його словами, ситуація на фронті біля Покровська є надзвичайно напруженою.

"Відбуваються інтенсивні бої в околицях Покровська. Ми наразі не маємо конкретної географічної інформації про те, які території контролюють росіяни. Відомо, що вони нещодавно досягли певних успіхів, продовжуючи наступ у напрямку міста", — зазначив Райдер.

Генерал підкреслив, що, попри активний наступ російських військ, Збройні сили України (ЗСУ) надають гідний опір. Райдер також зауважив, що росіяни визначили Покровськ як одну з ключових цілей своїх операцій на Донбасі.

"Російські командування неодноразово заявляло, що захоплення Покровська є їхньою головною метою в цьому регіоні. Вони подвоїли свої зусилля в цьому напрямку", — додав представник Пентагону.

Однак Райдер уточнив, що на цей час російські сили ще не досягли міста і не наблизилися до його захоплення. Ситуація продовжує залишатися напруженою, і подальший розвиток подій залишається під пильним спостереженням як місцевих, так і міжнародних спостерігачів.

Читайте також:

Окупанти на Луганщині ріжуть на метал високовольтні лінії, що постачали електроенергію на шахти

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк