18.09.2024, 09:06

Поблизу окупованого Маріуполя знищено склади з боєприпасами: з'явилися знімки наслідків удару

Вблизи Мариуполя уничтожены склады с боеприпасами

Підрозділи Військово-Морських Сил ЗСУ завдали ракетного удару по виявленим розвідкою важливим складам боєприпасів поблизу тимчасово окупованого Маріуполя. У мережі з'явилися супутникові знімки наслідків удару.

Підрозділи Військово-Морських Сил ЗСУ знищили склади з боєприпасами поблизу окупованого Маріуполя. Управління комунікацій Командування ВМС ЗСУ офіційно ]]>підтвердило ]]>знищення цілей, повідомляє Час Пік.

"За підтвердженими даними, внаслідок удару було знищено як інфраструктуру сховищ, так і тони боєприпасів, які загарбники накопичували для застосування на території України.

Військово-Морські Сили Збройних Сил України разом із підрозділами інших складових Сил оборони продовжують знищувати ворога на землі, в морі і повітрі!", - йдеться у повідомленні.

Служба "Радіо Свобода" опублікувала знімки з наслідками ударів ЗСУ по складах боєприпасів під Маріуполем. На супутникових знімках видно наслідки пожеж та детонації боєприпасів у трьох різних місцях на околицях міста.

У той же час радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі оприлюднив докладні фото знищеного складу, де російські окупанти зберігали запаси боєприпасів. Він також зазначив, що такі удари стають можливими не в останню чергу завдяки небайдужим українцям, які перебувають в окупації, і без яких було б важче вражати такі цілі.

"Знищені склади в с. Глибоке Маріупольського району після бавовни виглядають прекрасно. Точніше, самого складу вже немає. "Он испарился" з тонами снарядів, мін та ракет для ППО", - зазначив Андрющенко.

Аналітики Defense Express припускають, що удар міг бути завданий українською крилатою ракетою "Нептун".

Вблизи Мариуполя уничтожены склады с боеприпасами Вблизи Мариуполя уничтожены склады с боеприпасами Вблизи Мариуполя уничтожены склады с боеприпасами Вблизи Мариуполя уничтожены склады с боеприпасами Вблизи Мариуполя уничтожены склады с боеприпасами Вблизи Мариуполя уничтожены склады с боеприпасами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк