21.09.2024, 07:25

Окупанти вдарили по Харкову трьома авіабомбами: кількість постраждалих зросла

Атака на Харьков авиабомбами

Російські окупаційні війська ввечері 20 вересня скинули на центральну частину Харкова керовані авіабомби. Було атаковано три райони міста. Кількість постраждалих зросла до 15 людей.

Збройні сили РФ 20 вересня близько 22:45 скоїли черговий масований обстріл м. Харкова. Для ударів було використано літак Су-34, який з м. Бєлгород РФ здійснив пуски трьох керованих авіаційних бомб. За попередніми даними, це ФАБ-250 з УМПК. Про це ]]>повідомляє ]]>Харківська обласна прокуратура, передає Час Пік.

У Холодногірському районі авіабомба влучила по території приватного будинку. У Шевченківському районі зафіксовано влучання у проїжджу частину біля лікарні. У Київському районі - по території підприємства.

"Окупанти вдарили КАБом у проїжджу частину в самому центрі Харкова.

Горить автомобіль.

Пошкоджено кіоски, скління будівель лікарні, готель, біля якого вже було раніше вороже влучання", - написав у ]]>Facebook ]]>голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Російська авіабомба влучила у дорогу поряд з готелем Kharkiv Palace та обласною клінічною лікарнею. Поліція Харківської області та прокуратура опублікували відео цього моменту, свідком якого став водій, який їхав проспектом Незалежності.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що кількість постраждалих в результаті удару по місту 20 вересня зросла до 15.

"До 15 зросла кількість постраждалих від вечірнього обстрілу Харкова. У всіх, крім дітей, стан середній, у двох дітей та одного дорослого - легкий. Восьмеро постраждалих шпиталізовані", - ]]>йдеться ]]>у повідомленні.

Поліція Харківщини ]]>повідомляє ]]>про 13 постраждалих, серед яких троє неповнолітніх: 10, 12 та 17 років.

На місці працюють прокурори та слідчі поліції з метою фіксації воєнних злочинів. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни).

Обстрел Харькова Обстрел Харькова Обстрел Харькова Обстрел Харькова

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк