21.09.2024, 09:24

Обстріли Дніпра та Кривого Рогу: є руйнування та жертви

Последствия обстрела города Кривой Рог

Російські окупаційні війська ввечері 20 вересня та в ніч проти 21 вересня обстріляли Дніпро та Кривий Ріг у Дніпропетровській області. Внаслідок ворожих обстрілів троє людей загинуло, четверо - поранені.

Внаслідок ворожої атаки по Дніпру було зруйновано будівлю освітнього центру та вибито вікна у багатоповерхівках, пошкоджено автомобілі. Попередньо поранено 1 особу, яка була направлена ​​до медичного закладу. Про це повідомляє ДСНС України, передає Час Пік.

У ніч проти 21 вересня російські війська атакували приватний житловий сектор міста Кривий Ріг. Внаслідок обстрілів 3 особи загинуло, ще 3 людини отримали травми різного ступеня тяжкості.

"Знову страшна ворожа атака на Кривий Ріг. Серед ночі, коли місто спало.

Наразі вже відомо про 3 загиблих, серед яких - дитина...

Хлопчику, якого вбили росіяни у Кривому Розі, було 12 років.

Ракетний удар обірвав життя й двох жінок – 75 і 79 років.

Щирі співчуття рідним загиблих.

Ще троє людей постраждали. Це 17-річний хлопець і чоловіки 31 і 50 років. Вони госпіталізовані в стані середньої тяжкості", - повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у ]]>Telegram]]>.

За його даними, у Дніпрі пошкоджено 6-поверховий навчальний корпус, там вибито вікна, ще постраждали 3 багатоповерхівки та 72 авто. У Кривому Розі спалахнули 2 приватні будинки, понад два десятки будинків пошкоджено, ще 2 - зруйновано. Постраждала школа, гараж та авто.

Последствия обстрела города Кривой Рог Последствия обстрела города Кривой Рог Последствия обстрела города Кривой Рог Последствия обстрела города Кривой Рог Последствия обстрела города Кривой Рог Последствия обстрела города Кривой Рог ​​​​​​​Последствия обстрела города Кривой Рог Последствия обстрела города Кривой Рог

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк