04.10.2024, 12:53

У мережі очевидці розповіли про ситуацію в окупованому Сіверськодонецьку і показали кадри міста

Віктор Білий | Всі новини автора

У мережі з'явилися нові повідомлення про поточну ситуацію в окупованому Сіверськодонецьку Луганської області.

Місцеві жителі діляться своїми спостереженнями про життя у місті, яке, попри складні умови, продовжує функціонувати, передає Час Пік.

Як пишуть у мережі, температура в місті опустилася до 7 градусів, і багато хто вже почав одягатися тепліше. "Однак є і сміливці, які, як і раніше, виходять на вулиці в шортах та футболках. Погода сонячна, вітру немає, і, як зазначають місцеві, дим теж відсутній. Більшість дерев залишаються зеленими, хоча подекуди можна помітити прояви жовтизни".

Ранковий годинник у Сіверськодонецьку характеризується активністю: "люди поспішають на роботу, діти йдуть до школи, а бабусі та домогосподарки прямують на ринок за продуктами. Місцеві будівельники, які займаються відновлювальними роботами, вже вийшли на свої об'єкти. У місті спостерігається рух транспорту - на вулицях багато машин, хоча світлофори не працюють, і рух здається хаотичним.

Однак не обійшлося і без згадки про проблеми: на фото, опублікованих у мережі, можна побачити перехрестя вулиць Танкістів та Федоренка, де лівий поворот перекрито, а також ділянку на Хіміків-Танкістів, яку також неможливо проїхати через "ремонтні" роботи.

Читайте також: Територіальні ігри: нові вимоги оренди земель в окупованому Сіверськодонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк