09.10.2024, 20:09

Окупанти у Луганську оголосили про виявлення "безгосподарних" квартир: адреси

Марина Гончар | Всі новини автора
арппарпа

У тимчасово окупованому Луганську "адміністрація" оголосила про виявлення житла, яке має ознаки "безгосподарного майна". Це сталося на фоні значних проблем з обслуговуванням нерухомості, оскільки заборгованість за утримання будинків та прибудинкових територій перевищує один рік.

Про це повідомляють тамтешні ресурси, передає Час Пік.

Відомо, що до "адміністрації" надійшла інформація про наявність заборгованості за наступними адресами:

  • Кв. Зарічний, буд. 12, кв. 121
  • Кв. Волкова, буд. 20А, кв. 82
  • Вул. Ломоносова, буд. 100, кв. 3
  • Вул. Ватутіна, буд. 97, кв. 65

Згідно з інформацією, опублікованою на "офіційних ресурсах окупантів", ці квартири мають ознаки безгосподарного майна відповідно до статті 2, пункту 1 закону про особливості виявлення, використання та визнання права муніципальної власності муніципальних утворень "Луганської народної республіки" на житлові приміщення.

Окупанти закликають всіх, хто вважає себе власниками цих квартир або має на них будь-які права, з'явитися протягом 30 календарних днів з моменту розміщення оголошення за адресою: м. Луганськ, кв. Дімітрова, 30, із документами, що підтверджують їхні права на дану нерухомість.

Цей крок викликав обурення серед місцевих жителів, адже багато з них опинилися в складних обставинах через війну, і не змогли повернутися додому для врегулювання своїх справ. Питання про те, хто насправді володіє цими квартирами, викликає занепокоєння, оскільки окупаційна адміністрація продовжує свою політику конфіскації майна.

Читайте також:

В окупованому Рубіжному загарбники виявили понад 30 квартир як "безхазяйне майно": що чекає власників?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк