10.10.2024, 17:01

Заміри без відповідальності: які жахи ремонту відбувається в Сіверськодонецьку

Віра Висоцька | Всі новини автора
"Заміри без відповідальності: жахи ремонту в Сіверськодонець

У окупованому Сіверськодонецьку жителі продовжують публікувати у соціальних мережах свідчення про недбалість і низьку якість ремонтних робіт, які виконують російські підрядники. 

Нещодавно в соціальних мережах  з'явилися нові скарги на халатний підхід  окупаційної влади до встановлення вікон у багатоповерхівках, передає Час Пік.

Як зазначають користувачі місцевого чату, заміри віконних прорізів у багатьох будинках проводились неналежно. У результаті цього виникли серйозні проблеми з установкою склопакетів.

"Казали їм, що вікна нестандартні, вони повз вуха пропустили й замірили три вікна. У сусідів не влізало, вони нижній ряд цегли розібрали - і порядок", - повідомив один із жителів у коментарях.

Ці випадки не поодинокі. Інша містянка розповідає про свою ситуацію:

"Вілесова, 41. Третій місяць пішов. То вікна заміряли, але не привезли. То привезли не той розмір. То привезли, але не все".

Її слова підтверджують численні нарікання інших жителів, які вказують на постійну затримку та непрофесійність виконання робіт.

Низька якість ремонтів не лише викликає невдоволення, але й має серйозні наслідки для жителів. Проблеми з вікнами можуть призвести до погіршення умов проживання, що в умовах холодної пори року особливо критично.

"Ми вже не знаємо, до кого звертатися, все це виглядає як повна безвідповідальність", - говорить місцева мешканка.

Зараз місцеві жителі чекають на реакцію з боку окупаційних властей, однак, судячи з усього, жодних зрушень у цій справі не передбачається. Критика на адресу підрядників і якість їхньої роботи, схоже, не має значення для тих, хто відповідає за проведення ремонтів.

Читайте також: У мережі скаржаться на неможливість отримати перепустку для в'їзду до Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк