17.10.2024, 14:19

У Сіверськодонецьку в ДТП загинув відомий місцевий колаборант - соцмережі

Віра Висоцька | Всі новини автора
СБУ

У мережі з'явилася інформація про загибель місцевого колаборанта та соратника Іллі Ківи, Віталія Невеселого, у ДТП, що сталося 16 жовтня в окупованому Сіверськодонецьку.

За повідомленнями, автомобіль Hyundai Tucson врізався в "Ниву", за кермом якої знаходився Невеселий. Згідно з даними джерел, Невеселий загинув від отриманих травм під час аварії, яка сталася через зіткнення з місцевим таксистом. Поки що, офіційного підтвердження його смерті немає, передає Час Пік.

Віталій Невеселий раніше працював на посаді начальника відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради з липня 2018 по жовтень 2020 року. У липні 2020 року він заявив у своєму Facebook про те, що очолив Луганську обласну організацію "Патріоти за життя" під керівництвом Іллі Ківи. Після окупації Сіверськодонецька влітку 2022 року російська влада знову призначила Невеселого на посаду керівника "відділу молоді та спорту".

20 Вересня 2023 року Невеселому повідомили про підозру колабораціонізмі. За інформацією слідчих СБУ, підозрюваний очолив осередок російської партії "Новые люди" в окупованому Сіверськодонецьку та проводив політичні акції в підтримку російських окупантів.

Якщо інформація про його загибель підтвердиться, це стане для багатьох символічним проявом карми за співпрацю з окупаційною владою та зраду України.

Читайте також: Поки окупаційна влада звітує, люди в Сіверськодонецьку стоять в черзі за гарячим обідом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк