23.10.2024, 18:26

Мережі вибухають деталями: нові свідчення про "прильоти" в Лисичанську - фото

Віра Висоцька | Всі новини автора
Мережі вибухають деталями: нові свідчення про прильоти в Лисичанську

Увечері 22 жовтня 2024 року в тимчасово окупованому Лисичанську на Луганщині прогриміли кілька вибухів. За інформацією, що поширюється у мережах, зафіксовано щонайменше п'ять прильотів. Чотири з них сталися у центральній частині міста, а один - у селищі Березове, що неподалік.

Про це повідомляють соціальні мережі, передає Час Пік.

За попередніми даними, внаслідок обстрілів згоріла цивільна автівка, а двоє осіб отримали контузії по вулиці Білогорівська. Очевидці з місця подій публікують фото, на яких видно наслідки прильотів: обгорілий кузов машини, пошкоджені шиферні дахи та розбиті ворота.

Також стало відомо про присутність медиків із окупованої Казані, які нещодавно прибули до Лисичанська. Лікар із місцевої міської лікарні, який спеціалізується на УЗД, поділився своєю першою робочою годиною у місті:

“Тільки зайшли в приміщення, ще навіть рюкзаки не встигли розпакувати, як одразу привезли пацієнта з мінно-вибуховою травмою. Постраждалого привезли після одного з останніх прильотів. Наша колега-травматолог одразу почала обробку рани та підготувалася до операції”.

Інформація про потерпілих з’явилася також у повідомленнях окупованих соціальних мереж. Лікарі зазначають, що постраждалих могли бути більше, адже обстріли були досить масованими та охопили значну частину міста.

Проте офіційної інформації від окупаційної адміністрації наразі немає. 

У публікації використано матеріали з Telegram-каналу ]]>News lis13chat]]>

Читайте також: Обстановка в Лисичанську: 60% населення без води, заміна батарей через розкриття квартир

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк