29.03.2021, 11:21

Збірна України зіграла внічию з Фінляндією у відбірному матчі ЧС-2022

Марина Началова | Всі новини автора

28 березня збірна України з футболу приймала в Києві збірну Фінляндії. Національні команди зіграли відбірковий матч Чемпіонату світу-2022.

Гра закінчилася нічиєю 1:1, передає Час Пік.

З початку першого тайму фіни одразу продемонстрували кілька небезпечних атак, але до кінця тайму господарі поля взяли ініціативу. Аналогічним чином почався другий тайм: збірна Фінляндії активно атакувала, але в подальшому гострота гри знизилася.

Рахунок не вдавалося відкрити майже до самого кінця матчу. На 80-й хвилині Жуніор Мораес, який замінив Романа Яремчука, забив гол після передачі Олександра Караваєва.

На 88-й хвилині Віталій Миколенко отримав червону картку за грубий фол і був видалений з поля. Фіни отримали право на пенальті, яке успішно реалізував Теему Пуккі.

Тренер збірної України Андрій Шевченко залишився задоволений результатом гри.

"Ми зіграли відмінний матч. Знали, що фіни будуть захищатися всі 90 хвилин. Вони це і робили. Вони використовували свої сильні якості - довгі передачі. Ми контролювали гру 85 хвилин, забили хороший м'яч. Потім була серія помилок, яка призвела до пропущеного голу", - заявив він у телеефірі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: