21.06.2021, 22:10

Євро-2020: Нідерланди розгромили Північну Македонію і вийшли в плей-офф

Марина Началова | Всі новини автора
евро-2020

Сьогодні в Амстердамі відбувся матч між збірними Нідерландів і Північної Македонії в рамках 3-го туру групового етапу чемпіонату Європи з футболу.

Нідерланди обіграли суперників "всуху" з рахунком 3:0, передає Час Пік.

Відкрив рахунок у першому таймі на 24-й хвилині Мемфіс Депай. У другому таймі Джоржіньо Вейналдум оформив дубль, забивши два голи поспіль на 51-й і 58-й хвилинах.

За підсумками гри Північна Македонія так і не змогла піднятися з останньої позиції в групі С. Нідерланди, які й так були лідерами у квартеті, проходять у плей-офф - втім, у цьому не було сумнівів ще до матчу з Північною Македонією.

Провальний для македонської збірної матч ознаменувався епохальною подією - 37-річний форвард національної команди Горан Пандєв завершив кар'єру в збірній, за яку зіграв 122 матчі (з урахуванням сьогоднішнього) і забив 38 голів. Він віддав національній збірній понад 20 років свого життя.

Перед грою футболісти збірної Нідерландів вручили Пандєву пам'ятну футболку з номером "122".

Тим часом збірній України в паралельному матчі проти Австрії пощастило менше: жовто-сині програли з рахунком 0:1 і впустили пряму путівку в плей-офф, але шанс потрапити в 1/8 фіналу у нашої команди ще є.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: