01.07.2021, 08:30

Євро-2020: Мережа вибухнула мемами про історичну перемогу збірної України

Сеть взорвалась мемами

Вперше в історії збірна України зіграла матч у плей-офф чемпіонату Європи з футболу і пробилася до чвертьфіналу змагання, здобувши перемогу над Швецією. Вдячні вболівальники підірвали мережу мемами про історичну перемогу збірної України.

Нагадаємо, матч "Україна-Швеція" відбувся 29 червня на стадіоні "Хемпден Парк" у Глазго. Збірна України вирвала у шведів перемогу і пройшла в 1/4 фіналу Євро-2020, повідомляє Час Пік.

Матч проти Швеції завершився з рахунком 2:1. Вирішальний гол на останніх хвилинах забив дебютант збірної України Артем Довбик.

Українські вболівальники на стадіоні та біля екранів телевізорів до останньої хвилини вірили в перемогу. І після перемоги збірної України над шведами у важкому матчі 1/8 фіналу Євро-2020 Мережа вибухнула коментарями та мемами про важкий матч і феєричну перемогу.

Користувачі соцмереж жартують про матч, про тренера української команди Андрія Шевченка, про суперника українців - збірну Швеції, про футбол і вболівальників. Не забули користувачі соцмереж і про те, що саме завдяки Швеції наша збірна потрапила в 1/8 фіналу. 

Дивіться добірку мемів з соцмереж та згадуйте про фантастичну перемогу збірної України в матчі 1/8 фіналу Євро-2020.

новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетейновости соцсетей

Нагадаємо, визначилися всі учасники 1/4 фіналу Євро-2020. У чвертьфіналі Україна зіграє проти Англії. Поєдинок відбудеться 3 липня в Римі на Олімпійському стадіоні. Початок - о 22:00 за київським часом.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк