17.06.2024, 18:44

Євро-2024: Збірна України поступилась Румунії у першому матчі

Оксана Мовчан | Всі новини автора
прорплрол

У матчі групового етапу Чемпіонату Європи з футболу 2024 збірна України програла Румунії. Гра завершилась з рахунком 0:3.

Про це повідомили на ]]>сайті]]> чемпіонату, передає Час Пік.

За результатами 90+4 хвилин Україна програла зустріч румунській команді, пропустивши у власні ворота три голи. Румунські футболісти забили голи в ворота української збірної на 29-й (Ніколає Станчу), 53-й (Разван Марін) та 57-й (Деніс Дрегуш) хвилинах.

Збірна України активно розпочала матч, контролювала м'яч та рідко давала супернику шанс переходити половину поля.

Україна вела матч до забитого м'яча, але на 30 хвилині стався конфуз. Лунін зі свого штрафного майданчика вибив м'яч на Мана, який скинув його на Станчу і той з 21-метра пробив у ліву дев'ятку — 1:0.

Наприкінці першого тайму Станчу міг оформити дубль. Румунський футболіст із кутового пробив у перекладину.

Потім румуни шокували Україну на початку другого тайму. На 53-й хвилині Марін із 23 метрів пробив у нижній кут воріт — 2:0.

На 57-й хвилині Ман пройшов правим флангом, увійшов у штрафний майданчик і віддав пас на Дрегуша, якому потрібно було підставити ногу — 3:0.

Після третього голу Румунія закрилася на своїй половині поля і при потребі вибігала у контратаки. При цьому їм вдалося розбивати атаки України.

Румунія — Україна — 3:0

Голи: Станчу, 30, Марін, 53, Дрегуш, 57

Румунія після першого туру очолила групу E. Україна опустилася на останнє місце й очікуватиме на результат матчу Бельгія – Словаччина, що розпочнеться 17 червня о 19:00 за київським часом.

Читайте також:

Українська легкоатлетка Магучіх захистила титул чемпіонки Європи на турнірі у Римі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк