26.07.2024, 11:55

Олімпіада-2024: де і коли дивитись пряму трансляцію церемонії відкриття літніх Ігор у Парижі

Олимпиада-2024

26 липня у Парижі відбудеться урочиста церемонія відкриття ХХХІІІ літніх Олімпійських ігор. Вперше в історії церемонія відкриття Олімпіади відбудеться не на стадіоні.

26 липня у Парижі відбудеться церемонія відкриття літніх Олімпійських ігор-2024. Початок церемонії заплановано на 20:30 (за київським часом), повідомляє Час Пік.

Де дивитись церемонію відкриття Олімпійських ігор-2024

В Україні офіційним транслятором Олімпіади став канал "Суспільне".

Пряму трансляцію можна буде дивитися на регіональних телеканалах "Суспільного", на каналі "Суспільне Спорт", на YouTube-каналі "Суспільне Спорт", а також телеканалі "Перший".

Крім того, онлайн-трансляція буде доступна на офіційному YouTube-каналі Олімпійських ігор.

Літні Олімпійські ігри у Парижі відбудуться з 26 липня по 11 серпня. У програмі Ігор – 32 види спорту, у яких 329 комплектів нагород розіграють понад 10,5 тис. спортсменів.

Українські спортсмени отримали 124 ліцензії на участь в Олімпіаді-2024. Збірна України зі 140 спортсменів буде представлена у 26 із 32 дисциплін: бадмінтон, бокс, вільна та греко-римська боротьба, брейкінг, важка атлетика, велосипедний спорт (маунтенбайк і шосе), веслувальний слалом, академічне веслування та веслування на байдарках і каное, спортивна гімнастика, художня гімнастика, дзюдо, легка атлетика, артистичне плавання, плавання, скелелазіння, стрибки у воду, стрільба з лука, стендова стрільба, кульова стрільба, сучасне п'ятиборство, теніс, настільний теніс, фехтування і футбол.

Тенісистка Еліна Світоліна та плавець Михайло Романчук нестимуть Прапор України на церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: