26.09.2020, 14:34

На Луганщині зниклого чоловіка знайшли закопаним: у вбивстві підозрюють брата

Луганская, умышленное убийство

На Луганщині поліція знайшла закопаним тіло чоловіка, який вважався зниклим і розшукувався поліцією на прохання брата. Саме брата чоловіка та його приятеля підозрюють у вбивстві.

Кримінальний дует затриманий та очікує на обрання запобіжного заходу під вартою, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу поліції Луганської області.

Повідомлення про зникнення 62-річного брата надійшло Білокуракинський відділ поліції 23 вересня від 53-річного місцевого жителя. Він стверджував, що востаннє бачив зниклого 14 вересня.

Під час опитування заявника, у будинку за місцем його проживання оперативники карного розшуку помітили затерті плями крові. А, під час огляду території цього двору поліцейські звернули увагу на нещодавно скопану ділянку землі. У грунті поліцейські виявили тіло безвісти зниклого чоловіка. 

Зібрані докази вказали, що саме заявник та його 32-річний знайомий причетні до скоєння вбивства.

Даний факт кваліфіковано за ст. 115 КК України "Умисне вбивство". У рамках відкритого кримінального провадження під процесуальним керівництвом прокуратури тривають необхідні процесуальні слідчі та оперативні дії.

Луганская, умышленное убийство

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк