22.10.2021, 08:17

У Польщі через ураган загинуло 4 людини, серед них - громадянин України

Польша, ураган

Територією Польщі пронеслися сильні урагани. Польські рятувальники майже 10 тисяч разів виїжджали на виклики, пов'язані зі стихією. Більше десяти осіб травмовано, четверо загиблих, серед них громадянин України.

За даними Державної пожежної служби Польщі, до вечора 21 жовтня по всій країні сильні пориви вітру призвели до травмування 13 осіб, у тому числі п'ятьох рятувальників, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Найскладніша ситуація склалася на південному заході Польщі у Нижньосілезькому воєводстві, де зафіксовано чотири смертельні випадки.

За інформацією телеканалу TVP3, недалеко від міста Свидник від пориву вітру вантажівка перекинулася та впала у канаву. На місці ДТП загинув водій, 43-річний громадянин України.

У місті Вроцлав дерево впало на автомобіль, на місці події загинуло дві людини. У місті Сехниці сильний вітер зруйнував стіну недобудованого будинку, під обвалом загинув 55-річний чоловік.

Рятувальної служби майже 10 тисяч разів виїжджали на виклики. Найчастіше мова йшла про усунення повалених дерев та гілок з доріг, а також допомоги з пошкодженими дахами будинків.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк